Høreapparatet i en høstak

Gode råd var dyre – faktisk 13.000 kr.
– da høreapparatet røg af og forsvandt
dybt ned i det afklippede, visne græs.

Nyborg: At finde en nål i en høstak er et udtryk, vi bruger om noget, der forekommer umuligt, og som kræver noget nær et mirakel for at lykkes. Miraklernes tid er nu ikke helt forbi, fortæller Flemming Kroer, Nyborg.
Han kan berette om det, han selv betegner som ”Miraklet på Gl. Vindingevej.”
Hør bare:

I sidste uge var han på en stor plæneklipper i færd med at slå den fårefold på 500 kvadratmeter, han har ved Gl. Vindingevej. Det var tørre Græsstubbe, der skulle væk. På et tidspunkt kørte han under nogle lavthængende grene fra buske og træer. Og det var her, han mistede det ene høreapparat. Det er ikke meget større end det halve af en en-krone. Men der skal 13.000 af den slags enkroner til for at betale et nyt. 

Så Flemming Kroer ville derfor meget gerne finde høreapparatet i høstakken. Efter selv forgæves at have søgt efter det tabte høreapparat blev han rådet til at kontakte Charly Hansen fra CMO teknik. Han har nemlig en dygtig politihund, som måske kunne finde apparatet. Charly kom dagen efter med schæferhunden Nela. Den søgte på det område,hvor jeg mente at havde tabt høreapparatet. Desværre lykkedes det ikke at finde det, fortæller Flemming Kroer.

Men Charly Hansen lovede at vende tilbage, og et par dage senere dukkede han op i selskab med en anden hundefører, nemlig Flemming Pedersen, der er formand for Nyborg Politihundeforening. De var parate til at gøre et nyt forsøg. Og efter et kvarters søgen fandt hans hund høreapparatet, endda ikke helt det sted i folden,hvor jeg mente, at jeg havde tabt det, fortæller Flemming Kroer.
Sjovt var det, for alle var glade, ikke mindst hunden og hundens ejer. Jeg synes, det er helt fantastisk, at det kan lade sig gøre. Det var faktisk som at finde en nål i en høstak. Med den historie har vi måske fået et nyt udtryk med en anden betydning: At finde et hørreapparat i en høstak betyder, at her er noget, der ligger inden for de mulige mirakler