Eks-politihunden” Athos kan stadig sit kram

Nyborg: Lars Christensen fra Harborøre har en dårlig vane med at tage sin vielsesring af, når han kører bil. Forleden, da han var på vej hjem fra DSB’s kursuscenter på Knudshoved ved Nyborg lå den således i en lille bakke ved gearstangen. Samme sted lagde han skallerne fra de pistiacienødder, han spise på vejen.

Da han hørte et pling smatidig med, at han smed skallerne ud ad vinduet, var han imidlertid godt klar over den var helt galt.

Tilbage på kursuscentret blev han rådet til at ringe til Nyborg Politihundeforening, og her var pensioneret politihundefører Villy Skaarup og han ligeledes pensionerede politihund Athos klar.

De kørte lynhurtigt til stedet, og mens Lars Christensen fra Harboeøre kørte til Burger King for at spise frokost gik Athos i gang med at lede i rabatten.

Efter en halv time markerede den dygtige politihund ved et sted med 10 centimeter højt græs. Den lagde sig ned som den har lært, og mellem dens forpoter lå guldringen, som en stolt Villy Skaarup kunne levere tilbage til en meget glad ejermand